Bejelentés


RENDEZVÉNYHANGOSÍTÁS

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
 

 

 


 

 

MIELŐTT BÖKDÖSNI KEZDENÉL

 


IGEN, ez eléggé hangos lesz!


NEM, nem tudok semmit bemondani a mikrofonba!


IGEN, élőben zenélnek a színpadon!


NEM, nem én vagyok a DJ!


IGEN, minden gombról tudom, hogy mire való!


NEM, a fényt nem én csinálom!


IGEN, ez több mint 1000 Watt!


NEM, nem tudok ragasztószalagot adni!


 


RENDEZVÉNYHANGOSÍTÁS KAPOSVÁR

Várhalmi Károly vagyok. Több évtizede foglalkozom hangosítással.

Több szakmával is rendelkezem, ezek közül a legkedvesebb a hanggal, az akusztikával, a hallással és ezek készülékeivel foglalkozó hivatások.
Az orvosi műszer szaktechnikusi végzettségemet szereztem meg legkorábban. (Audiométerek, a hallás fizikája, stb.) Közben hobbyzenészként több zenekarban is játszottam. Zenészként is vizsgáztam, és kb. 6 évig jártam a megye színpadjait. A „diszkó korszak” hajnalán diszkózni kezdtem. Nyáron a Balatonnál, ősztől tavaszig pedig Kaposváron, az ÉDOSZ, a TEXTIL, az IFI-HÁZ, a DOROTTYA, a TISZTI KLUB, stb diszkóiban szórakoztattam a „nagyérdeműt” mintegy másfél évtizedig. Volt közben Sportcsarnokos diszkó a LORD együttessel, Cintulával, és más, nagynevű zenekarokkal.
Ezután a régi moziban koncertek következtek, majd hét év a POGO rock klubban, ami nagyon sok élvonalbeli zenész művésszel, baráttal hozott össze. A POGO után két évet a HANGÁSZ Kft-nél, majd négy évet a felújított SZIVÁRVÁNY KULTÚRPALOTA hangtechnikusaként töltöttem. Vállalkozásomat 2010-ben indítottam, ahol 2015-től főállásban dolgozom.

 

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!